ONS VERHAAL

Wat meer dan 30 jaar geleden klein begon, is nu uitgegroeid tot een modern instituut met allure.

Een goede service, een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en een professionele en klantvriendelijke aanpak, staan steeds voorop. 

Schoonheid en welzijn gaan bij Prodessa hand in hand.

Zaakvoerster Margot komt uit een familie vol ondernemers. Zo ging zij zelf opzoek naar haar passie en vond die al snel in haar zaak, Prodessa. Margot staat klaar voor u met jarenlange ervaring, kennis van zaken en natuurlijk een glimlach. Zowel in haar schoonheidssalon kan ze je een unieke ervaring voor jezelf geven, maar ook voor jouw me-time momentjes thuis kan ze je de perfecte producten aanraden dankzij haar expertise! 

Margot hecht veel belang aan haar medemensen en onze planeet. Dat blijkt natuurlijk ook uit de
keuze van de producten die Margot aanbiedt aan haar klanten. Ze verkiest om samen te werken met merken die bekend staan om hun natuurlijke ingrediĆ«nten, merken met 100% recycleerbare verpakkingen, die ook hun steentje proberen bij te dragen aan een mooiere wereld! 

Maar ook haar hart voor dieren is immens groot! Zo adopteerden Margot en haar gezin intussen reeds 2 honden uit een asiel in Spanje. Haar producten zijn dan natuurlijk ook dierproefvrij en vegan is een woord wat hoog aangeschreven staat in de waarden die haar producten uitdragen.