Lichte dagmake-up gratis inbegrepen bij elke gelaatsverzorging!

ONS AANBOD

WU MEI HUIDANALYSE

Prijs: 55€

Wu Mei combineert de traditionele Chinese geneeskunde met moderne Westerse technieken om te komen tot huidverbetering, anti-aging en herstel van de fysiologie van de huid. 

We voeren een grondige huidanalyse uit (45min.) om je de correcte aanbeveling te geven zowel op gebied van behandeling alsook op gebied van product. 

Daarnaast geniet u van een peeling, brengen we een serum en creme aan en geven we je natuurlijk een voorsmaakje van de Wu Mei producten. 

PRO XPERT GELAATSVERZORGING

Prijs: 85€

Naargelang uw huidtype, huidproblemen en wensen, kunnen we een kuurbehandeling en thuisverzorgingsplan samenstellen met een mooie korting

Onthul je perfecte huid! Ontdek de wereld die verder gaat dan huidverzorging en stap in het rijk van huidverbetering.
Met deze huidverbeteringsbehandeling komen we tegemoet aan jouw huidproblemen. Of het nu gaat om rimpels, acné, ongelijkmatige teint of tekenen van huidveroudering, wij hebben de perfect oplossing voor jou.
De ProXpert traiment combineert hooggeconcrentreede peelings met meso-cocktails waardoor een zeer brede waaier van huid-verbeterende verzorgingen mogelijk zijn. Wetenschappelijk bewezen effectieve produkten, krachtig en doeltreffend!


Reiniging, dieptereiniging, peeling, vapozone en verwijderen meeeters, massage, masker, serum voor de ogen, dagcrème.
De gebruikte produkten worden aan het huidtype aangepast.

Wu Mei combineert de traditionele Chinese geneeskunde met moderne Westerse technieken om te komen tot huidverbetering, anti-aging en herstel van de fysiologie van de huid.

Tijdens de Wu Mei Recovery Facial (60min), starten  we telkens met een korte huidanalyse om te zien of de eerder geadviseerde produkten dienen aangepast te worden

Vervolgens geniet u van een reiniging van het aangezicht, een AHA-peeling, 2 verschillende massages (Gua Sha / Jade roller / Cupping). Daarnaast brengen we een serum en 1 maskertje aan in combinatie met een accupressuur drukpunt massage.

We volgen steeds de nieuwste ontwikkelingen op gebied van lifting en huidversteviging.

Zo hebben we regelmatig een nieuwe anti-age verzorging o.a. met caviaar, goud, champagne, collageen, hyaluronzuur, plantaardige stamcellen, argireline, vitamines,... al dan niet in combinatie met AHA-behandeling voor het meest liftend en gladmakend effect.

Alle verzorgingen worden steeds aangepast aan uw huidtype en zijn hierdoor geschikt voor de meest gevoelige huid. 


Verven van wenkbrauwen: 12€
Verven van wimpers: 15€
Verven van wenkbrauwen en wimpers: 25€ 

Laat je wimpers en/of wenkbrauwen nog beter tot hun recht komen en behoud toch die natuurlijke mooie look. U kiest bij ons wat het best bij u past en krijgt professioneel advies en tips. Enkel uw wimpers verven, enkel de wenkbrauwen of allebei? Vraag ons om raad!

Wu Mei combineert de traditionele Chinese geneeskunde met moderne Westerse technieken om te komen tot huidverbetering, anti-aging en herstel van de fysiologie van de huid.

Tijdens de Wu Mei All-Round Deluxe Facial (90min.), starten we opnieuw met een korte huidanalyse uit om te zien of het gebruikte product aangepast dient te worden.

Vervolgens geniet u van een reiniging van het aangezicht, een AHA-peeling, 2 verschillende massages (Gua Sha / Jade roller / Cupping). Daarnaast brengen we een serum en 2 maskertjes aan in combinatie met een accupuntuur drukpunt massage.

Ook met een kleiner budget kan je er fantastisch uitzien! Boek onze light 'low budget' behandeling en betaal slechts een kleine prijs voor deze flash-verzorging.
Reiniging, gommage, epilatie wenkbrauwen, beauty masker, dagcrème.


ONTHARINGEN 

Prijs: 13€

Prijs: Afhankelijk van de te behandelen zone
Wenkbrauwen: 15€ / Bovenlip: 25€

Vraag ons om meer info!

Verschillende combinaties mogelijk: wenkbrauwen, bovenlip, kin en gelaat. Een ontharing van verschillende zones van het gelaat met hars of een epilatie van de wenkbrauwen, laat je mooie gezichtsvormen tot hun recht komen en nog meer stralen.