Home / Behandelingen / Speciaal voor mannen

Man's Basics - 50

Reiniging van de huid met borstelmassage, peeling of reinigingsmasker, wenkbrauwcorrectie, aanbrengen van een intensief serum, massage, gelaatsmasker.
Duur ca. 60 minuten.

Man's Intensiv Moisture - 69

Reiniging van de huid met borstelmassage, peeling, wenkbrauwcorrectie, hydraterende ampul, oogvliesmasker, hydraterend masker, acupressuurmassage.
Duur ca. 60 minuten.

Man's Face Relax - 65

Reiniging van de huid met borstelmassage, wenkbrauwcorrectie, medidiaanmassage met toermalijnolie voor hals, nek, gelaat en hoofd, amethistedelsteenmassage voor een heldere frisse geest, occlisie masker volgens huidtype.
Duur ca. 60 minuten.

Manicure & Pedicure

De tijd dat alleen vrouwen bezig waren met hun uiterlijk is voorgoed voorbij. Meer en meer mannen willen mooi en verzorgd overkomen. Bij Prodessa voorzien we in ons gamma dan ook enkele verzorgingen speciaal voor mannen. Kom bij ons langs en vraag meer info over onze hand- en voetverzorging voor mannen!

Ontharing

Vroeger was veel borsthaar een teken van mannelijkheid. De nieuwe tendens bij mannen is nu geen of zo weinig mogelijk borsthaar. Mannen moeten nu zacht en glad zijn. Ben u zo vooruitstrevend als 'de nieuwe man'? Kom dan bij ons langs voor duurzame ontharing. Zones op voorhand te bespreken!

> Rug- en/of borstepilatie met lauwe hars
> Wenkbrauwen. Voor een natuurlijke look!


Terug naar overzicht